Zasladi se Gyotaku desertima

Ovaj put te vodimo kroz slatku ponudu Gyotaku sushi bara. Upoznaj tri ukusna deserta kojima ćeš si zasladiti kišne jesenske dane.

Yuzu Puding

Yuzu, citrusna voćka slična limunu često se koristi u azijskoj kuhinji i donosi osvježavajuću notu ovom desertu. U Yuzu pudingu postignuta je savršena ravnoteža između slatkoće i kiselkastosti. Tekstura je neodoljivo kremasta, a miris citrusa odvest će te daleko od svakodnevnog stresa u djelić japanskog raja.

Yuzu puding_Gyotaku

Puding od sushi riže sa sezonskim voćem

Puding od sushi riže sa sezonskim voćem kreativan je i ukusan desert, omiljen svim ljubiteljima voćnih slastica. Ovaj desert spaja svilenkastu strukturu sushi riže s voćem koje je trenutno u sezoni, a svaka žličica ovog deserta prava je poslastica za nepce.

Puding od sushi riže sa sezonskim voćem_Gyotaku

Čokoladni zalogaji sa žitaricama

Za ljubitelje čokolade i hrskavih tekstura tu su čokoladni zalogaji sa žitaricama. Ovi slatki zalogajčići spajaju bogat okus čokolade s hrskavim slojem žitarica, stvarajući savršenu harmoniju slatkog i slanog. Ovo je desert za klasičare koji odmah pomisle na sve varijante čokolade čim se na prozoru pojave prve kapi kiše.

Pažljivo osmišljena ponuda slatkih poslastica u Gyotaku sushi baru donosi japansku kuhinju na područje Zagreba. U slast!

Čokoladni zalogaji sa žitaricama_Gyotaku