Kad pomislimo na ukusne, sočne zalogaje iz azijske kuhinje, gyoze su sigurno pri vrhu popisa. Ovi mali, ukusni jastučići oduševljavaju ljubitelje hrane širom svijeta. U zagrebačkom restoranu Gyotaku, u ponudi Arena Centra su sočne gyoze koje će te osvojiti svojom teksturom i bogatstvom okusa.
Što su gyoze?
Gyoze su popularno japansko jelo s tankim tijestom, najčešće punjeno mesom, povrćem i začinima. Tijesto se lagano prži kako bi dobilo hrskavu koricu, a parom se dovršava kuhanje, što rezultira savršenim spojem hrskavog i sočnog.
Gyotaku ponuda: piletina i svinjetina
U Gyotaku restoranu možete uživati u dvije glavne varijante ovog popularnog jela:
- Gyoze s piletinom – lagane i aromatične, idealan su izbor za one koji preferiraju nježniji okus. Piletina se odlično slaže s tradicionalnim začinima, stvarajući balansirani okus koji je jednako lagan i zasitan.
- Gyoze sa svinjetinom – ova verzija nudi bogatiji, dublji okus, posebno privlačan ljubiteljima klasične japanske kuhinje. Svinjetina u kombinaciji sa začinima daje puniji, intenzivniji okus koji se savršeno nadopunjuje s hrskavim tijestom.
Isprobaj Gyoze u Gyotaku Arena Centru, osvojit će te na prvi zalogaj!