Gyotaku rola nešto novo!

Od 1.3. uveli smo nove Gyotaku sushi boxeve koji vizualno podsjećaju na mala umjetnička djela.

Kao glavnu zvijezdu novog menija izdvojili bismo Tartar selection koji se sastoji od 3 različita tartara – losos, brancin, tuna na podlošku od sushi riže.

Osim Tartar selectiona ponuda je obogaćena novim Nigiri i Age selectionom. Nigiri selection sadrži svježe filee tune, brancina i lososa, a Age je selekcija rolica od termički obrađenih kozica i losos filea upotpunjenih krastavcima i avokadom.

Standardni boxevi iz ponude poput Losos i Classic selectiona, Spicy uramaki boxa, Tempura shrimp roll boxa te Vege selectiona osvježeni su novim sastojcima čime su podignuti na novu razinu gastro užitka.

Osim sushi boxeva na meniju se nalaze i Poke Losos te Piletina teriyaki bowl u kojoj je termički obrađena piletina u slučaju da niste ljubitelj sirove ribe.

Pobrinuli smo se i za vaše slatke brige tako slijed možete završiti yuzu pudingom, čokoladnim zalogajima sa žitaricama ili pudingom od sushi riže sa sezonskim voćem.

Ove ručno rađene specijalitete možete upecati svakog dana na sljedećim lokacijama: Kvatrić, Radnička cesta,Centar Cvjetni, CCO West, Family mall, HoB, Avenue Mall, Malešnica, CCO East, Ravnice, Arena Centar, Supernova Buzin, Velika Gorica te Savica.

Yuzu puding