Ljetno osvježenje Gyotaku jelovnika

S ponosom predstavljamo najnovije dodatke u Gyotaku asortimanu. Zarolali smo nove sushi rolice i osvježili smo bowls selection s novim sastojcima i sasvim novim bowlom. 

Sushi Selection novosti

Ljubitelji morskih plodova bit će oduševljeni našim Teriyaki Lososom. Svježi losos mariniran u bogatom teriyaki umaku, pažljivo pečen do savršenstva, nudi delikatan okus koji se topi u ustima. Uz losos, u rolicu smo zamotali avokado i osjvežavajući krastavac.

Novi Teriyaki Piletina sushi box donosi savršen spoj sočne piletine i aromatičnog teriyaki umaka. Moderan pristup sushiju i visokokvalitetnim sastojci pruža neodoljiv užitak u svakom zalogaju.

teriyaki piletina
teriyaki losos

Bowls Selection novosti

Osim novih teriyaki sushi specijaliteta, ponosni smo na bogatiji Bowls Selection asortiman s više novih sastojaka. Svaki bowl pažljivo je kreiran kako bi pružio balansiran obrok prepun okusa i hranjivih sastojaka.

Svoje mjesto među bowlovima dobio je Pork bowl koji kombinira sočno pečenu svinjetinu s bogatim teriyaki umakom na podlozi od sushi riže i raznovrsnog povrća.

Tofu bowl u novom izdanju sadrži crnu rižu, a u tri bowla nalaze se i popularne enoki gljive – Pork bowlu, Tofu bowlu i Pečeni losos bowlu.

bowls selection

Slatke novosti

Uz dva deserta, popularni yuzu puding i omiljenu rižu na mlijeku sa sezonskim voćem, dodali smo i čokoladnu kremu sa sezamom.

Svrati u Gyotaku na ljetno osvježenje!

Čokoladnu kremu sa sezamom