Gyotaku Asian Fusion okusi: upoznajte šest jela samo u Arena Centru!

Ekskluzivno u Arena Centru imaš priliku probati egzotične okuse Dalekog istoka. Spremi se za gastronomsku avanturu jer danas predstavljamo šest jela koja su već osvojila srca ljubitelja azijske kuhinje.

Spring Rolls od povrća

Gyotaku Asian Fusion spojio je hrskavu teksturu sa sočnim povrćem, u savršeno pečenom omotu. Uz naručene proljetne rolice, dobiva se i slatko-ljuti umak. Idealno za kratku pauzu od blagdanskog shoppinga.

Gyoza sa svinjetinom ili Gyoza s piletinom

Sa sočnim punjenjem od svinjetine i servirano sa soja umakom i teriyaki umakom, ovo jelo će te odvesti direktno u srce azijske kulinarske tradicije. Daleko od stresa koji dolazi s adventskom kupovinom tijekom cijelog prosinca. Osim punjenja sa svinjetinom, tu su laganije gyoze s piletinom. Također servirane sa soja sosom i teriyaki umakom.

Crispy kozice

Postignuta je savršena ravnoteža između hrskavosti i sočnosti s Crispy Kozicama. Svaki zalogaj pruža neodoljivu kombinaciju tekstura, upotpunjenu egzotičnim začinima.

Kung Pao svinjetina

Za one gladnije tu je Kung Pao Svinjetina. U ovom jelu kombinira se sočnost svinjetine s BBQ i Teriyaki umakom, stvarajući jedinstveno iskustvo svakog zalogaja. Hrskavost je postignuta kikiriki posipom, a dodatak sezama i komadića mladog luka zaokružuje cijelo jelo.

Panang Curry piletina

U Panang Curryu s Piletinom nalazi se bogatstvo aromatičnih začina, meko kuhana piletina i dodatak svježe paprike.

Gyotaku Asian Fusion u Arena Centru epicentar je uživanja u vrhunskim azijskim specijalitetima. Ovim jelima spaja se tradicionalna kuhinja s modernim pristupom, nudeći nezaboravno iskustvo za sva osjetila.