Gyotaku (魚 拓, od gyo “riba” + taku “kameni otisak”) tradicionalna je japanska metoda otiskivanja ribe, koja datira iz sredine 19. stoljeća. Ovaj oblik prirodnog ispisa koristili su ribari za bilježenje ulova, a s vremenom je postao i oblik umjetnosti. Cilj Gyotaku sushi bara je, kombinacijom svježih sastojaka i jedinstvene metode rolanja, stvarati mala umjetnička djela koja će se utisnuti na domaćoj gastro sceni i postat dio foodie kulture.
Kao svaki pravi umjetnik, Gyotaku sushi bar skriva nekoliko tajni. Za visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni zaslužan je naš Gyotaku team koji se poput samuraja bori za odabir svježih i kvalitetnih namirnica. Jedinstvenost i prepoznatljivost kuhinje potpisuje naš sushi chef Mladen Križanović koji je završio visokocijenjenu Tokyo Sushi Akademiju.
Gyotaku sushi upecajte svakog dana na sljedećim lokacijama: Kvatrić, Radnička cesta, CCO West i Family mall. Naš sushi team pobrinuo se o praktičnosti pakiranja tako da svoj svježi ulov možete degustirati u samom baru ili ga ponijeti za van. Ako se ne osjećate raspoloženo za lov jednostavno bacite mamac nekom od dostavnih servisa (Wolt, Glovo, Pauza) i samo mirno čekajte da vaša ukusna pošiljka stigne na traženu adresu. Za sushi je ionako poželjno da stigne hladan.