Iskombinirali smo nove sushi okuse!

Ljeti nam svima više odgovara laganija hrana puna okrepljujućih namirnica i zato smo odlučili razviti nove recepture naših sushi rolica. Osvježili smo čak četiri sushi selection boxa!

Niže su detalji, a na našem Instagram profilu možete ih i osvojiti.

gyotaku sushi selection

Uvijek popularni California box s 10 uramaki rolica unaprijedili smo novim sastojcima pa sada, osim krupnije sjeckanih kozica, u rižinim rolicama nalaze se avokado i krastavac u kombinaciji sa soja i wasabi umakom, majonezom i dodatkom đumbira.

Dimljeni losos box s 10 uramaki rolica već se pokazao kao hit, a sada smo ga oplemenili novim posipom! Kopar je jedinstven začin koji je zaokružio cijelu rolicu i podigao sve njezine dobro poznate sastojke na potpuno novu razinu.

Za sve ljubitelje ljutkastih rolica, tu je Spicy Tartar box u kojem se nalaze raznovrsne uramaki rolice s lososom, tunom i kozicama. Uz dosadašnji chilli umak srirachu i chilli majonezu  dodatnu pikantnost postigli smo dodavanjem togarashi chilija.

Vegetarijanci ne brinite, imamo nove rolice i za vas! Naš Vege selection box od sada sadrži četiri tofu uramakija, četiri humus uramakija i četiri edamame uramakija. Odlična kombinacija i za sve one koji u svoju prehranu žele uvrstiti više vegetarijanskih jela.

Nove ukusne rolice bit će dostupne na svim lokacijama od 18.7.2023., a ako ih želite sve isprobati, ostavite nam komentar na našem Instagram profilu. Biramo jednog pobjednika, najkreativnijeg obožavatelja sushi rolica.

Ostali boxevi ostali su nepromijenjeni, tako da ćete u našoj ponudi i dalje naći Losos selection, Teriyaki selection, Gyotaku selection i Philadelphia roll. Za svakoga ponešto!

P.S. U našoj bowls ponudi također se našlo par noviteta, a više o njima pišemo uskoro.